Wie ben ik?

Mijn naam is Els Landman.

Ik woon in Huissen, vlak bij Arnhem. In februari 2014 ben ik begonnen met een basiscursus shiatsu-stoelmassage bij HandsonTao Institute

Shiatsu en masseren bleek zo goed bij mij te passen dat ik besloot om een vervolgopleiding te doen.

...Stoelmassage-plus-opleiding.

...Traditionele zen-shiatsu op de mat.

...shiatsutherapeut

Omdat ik ook geinterseerd ben in Westerse massagetechnieken heb ik bij de Massageacademie Nederland een cursus wellnessmassage gevolgd om een ontspannende massage te kunnen geven met massage-olie en rustige muziek. Dit heb ik zelf nog aangevuld met een verwarmde massagetafel.

Hierna heb ik een opleiding sportmasseur gevolgd bij SOW in Duiven en in 2017 met een diploma afgerond.

In 2019 heb ik Medische Basiskennis gehaald. Dit betekent dat ik mensen met klachten die beter door reguliere zorg behandeld kunnen worden adviseer om contact op te nemen met de huisarts. Daarna kunnen in overleg complentair massages worden gegeven.

In 2019 ben ik begonnen met een opleiding tot voetreflextherapeut bij Total Health. Ik zit nu in het 3e jaar van deze opleiding en het is mooi om te ervaren hoe hier Oosterse en Westerse massagetechnieken gecombineerd worden en hoe de theorie van voetreflexmassage toegepast kan worden bij behandeling van klachten.

Naast mijn studies heb ik ook vijf jaar ervaring opgedaan als stoelmasseur bij bedrijven en daar goede resultaten behaald met behandelen van klachten van nek, schouders en rug. Ik heb daarbij een eigen stijl ontwikkeld met een combinatie van Oosterse en Westerse massagetechnieken. Hierbij adviseer is soms een paar eenvoudige en effectieve rekoefeningen, zodat klachten minder snel terugkomen.

In mijn praktijk geef ik dus verschillende soorten massages.

Stoelmassage , bij schouder-, nek- en rugklachten.
Ontspanningsmassage met geurende olie op een verwarmde massagetafel.
Oosterse Shiatsu, een massage over de kleding heen waar energiebanen en acupressuurpunten een onderdeel van de massage zijn.
Voetreflextherapie , een oliemassage van de voeten tot en met de knie gebaseerd op de voetreflextheorie gecombineerd met Oosterse meridiaanmassage.

Bij alle massages streef ik naar een infomele sfeer en ontspanning.